Vistas de página en total

domingo, 23 de noviembre de 2014

La primera història - Capítol 3

-M’estàs vacil·lant? –em diu.
-Desgraciadament no. Una vegada, fa un parell d’anys, una nena petita li va trepitjar sense voler les sabates noves, i al cap de dos dies havien obert un expedient a aquella nena per haver entrat al laboratori i haver trencat els tubs d’assaig.
-La va obligar a anar al laboratori i a trencar tubs d’assaig?
-Home, la nena no ho devia fer pas sola perquè era un angelet... Però no crec que l’obligués. Jo penso que més aviat se les va empescar per fer que anés ella sola al laboratori, però no sé com exactament.
L’Eric em mira. Per la seva expressió, sé que està intentant pair tot el que li acabo de confessar sobre la seva ex. Al cap d’una estona em diu:
-Mira, saps què Anna? Anem al Happy Pills, ens comprem cadascun un pot de chuches, ens les mengem i reflexionem tranquil·lament sobre les nostres vides.
-Però que no ho entens? Ens pot passar de tot! Com pots estar tan tranquil?
-No estic pas tranquil. L’únic que vull ara és menjar chuches i abraçar i petonejar a la meva nòvia. Uns instants de tranquil·litat.
-D’acord.
Entrem al Happy Pills i ens comprem cadascú un pot ple fins a vessar de chuches. Ell es posa una etiqueta que diu “Para los lunes” i jo em poso una que diu “Consumir en caso de ataque ninja”. Sortim de la botiga i seiem a un banc que hi ha allà a prop. Mengem, riem, ens abracem, ens fem petons... tot és fantàstic. Una altra tarda amb la millor persona del món.
L’endemà és dijous. Arribo a classe i em trobo un full doblegat al pupitre. El desdoblego i això és el que hi ha escrit: =D. Només una cara somrient. Penso que deu ser de l’Eric, tot i que ho trobo una mica estrany.
Segona hora. Em toca dibuix. Em dirigeixo a l’aula i em trobo a un munt de gent al voltant de la porta, mirant alguna cosa. M’hi apropo i ho veig. Hi ha un paper amb el meu nom enganxat a la porta amb un tros de cel·lo. El desenganxo, el desdoblego i miro què hi ha escrit. =). Una altra cara.
Tercera hora. Em toca dibuix tècnic. Vaig cap a l’aula i em trobo la mateixa situació que l’hora anterior. Un munt de gent al voltant de la porta. Hi ha una altra nota amb el meu nom. Aquest cop està subjectada amb cinta aïllant. La desenganxo i la desdoblego. =|. Això comença a ser inquietant.
Quarta hora. Ara tinc català. A la porta de l’aula, una nota amb el meu nom, aquest cop subjectada amb una xinxeta. La desdoblego i hi trobo una altra cara. =(. És impossible que sigui de l’Eric. Li comento quan acabem la classe de català, i tot i que em diu que estigui tranquil·la, el veig inquiet. Ens hem quedat els últims a la classe, i sortim darrere de tots els demés.
Cinquena hora. Abans de castellà toca pati, així que anem a la classe a deixar les coses i a agafar els entrepans. Al voltant de la meva taula hi ha molta gent. M’apropo i em deixen passar. Hi ha una altra nota amb el meu nom. Està clavada a la taula amb una navalla de les grans. Arranco el full i el desdoblego amb mans tremoloses. >=(. Una careta enfadada en un full clavat a la meva taula amb una navalla. Tots ho han vist. L’Eric està tan cagat com jo.
Em fa por el que pugui venir després de la careta enfadada.
Última hora. Filosofia. Al meu pupitre, un full doblegat amb el meu nom. El travessa un ganivet de cuina de la cafeteria de l’escola. Al full, només tres paraules.
“Comença el joc.”

Aquí està la tercera part! Deixeu un comentari i feu-me saber la vostra opinió!

Anna

10 comentarios:

  1. Ahir vaig començar a llegir el teu blog i m'encanta! Sobretot aquesta historia,la tercera part ha estat genial^^ Estic intrigada espero saber que passa després d'això,jo crec que es la Marta la que li escriu les notes... Petons i segueix així!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies!! Me n'alegro que t'hagi agradat tant el meu blog! La veritat és que quan vaig acabar d'escriure aquesta part em va agradar molt com havia quedat! Efectivament, és la Marta qui li escriu les notes. Ara falta saber què li passarà després...
      Gràcies per llegir-me!!
      Petooons♥

      Eliminar
  2. M'agrada la historia i com l'escrius, però potser és una mica exagerat això de "comença el joc". Vui dir, m'agrada el rollo de venjança de l'amiga però espero que tampoc se t'envaji de les mans i tota la historia sigui tipo això ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Vaig posar lo de "Comença el joc" perquè em va semblar que li donaria emoció a la història. Però tens raó, miraré que no se me'n vaig molt de les mans! Gràcies pel consell:)
      Gràcies per llegir-me!
      Petooons♥

      Eliminar
  3. uauauauauauaaaa! m'encantaaa està super emocionant!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies!! Me n'alegro que t'hagi agradat tant:) Ara d'aquí poc començo exàmens, però si tinc una mica de temps lliure intentaré escriure alguna cosa!
      Gràcies per llegir-me!!
      Petooons♥

      Eliminar
  4. Collons quina por XD cada cop es posa més interessant! I cada dia ho fas millor! M'encanten les dues històries ^^ ja estic enganxada jaajajajja

    Fins aviat i petooons!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies! Me n'alegro molt que t'agradin les meves històries, però no crec que pugui arrivar al teu nivell!!
      Fins aviat:)
      Petooons♥

      Eliminar
  5. He començat a llegir el teu blog aquesta nit i m'encanta!! Escrius genial i la història és mooolt guai.
    Ja no puc parar de llegir. Ara començaré l'altre història.
    Moltes gràcies, ets al•lucinant!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies!! M'alegro que t'agradin les meves històries i com escric:)
      Gràcies a tu per llegir-me! :D I si en vols més mira el meu Wattpad. Encara estic començant i és en castellà, però espero que t'agradi! Em dic spfanatic al Wattpad:)
      Gràcies per llegir-me!
      Petooons♥

      Eliminar